beats by dre cheap

CHUPACABRA

Ono što je nekada bilo samo bice iz prica srednjeamerickih stanovnika pretvorilo se zadnjih godina u pravu naucnu senzaciju. Naravno da su se našli oni poduzetniji koji su Chupacabru uspjeli pretvoriti i u ekonomsku senzaciju. Majice sa njegovim likom uspješno se prodaju po cijeni od 10$.
Sve je pocelo krajem 60-ih kada su primljeni prvi izvještaji o neobicnom predatoru koji je
desetkovao stada ostavljajuci iza sebe leševe koza, ovaca, kokošiju... ubijenih ugrizom u vrat. Tako je bice i dobilo naziv Chupacabra što znaci "goat sucker" ili kako bi se to nespretno reklo na našem, "sisac koza". Njegovo ponašanje i crvene oci su jedine zajednicke tacke u kojima se slažu svi svjedoci. Neki smatraju da se radi o sivom gušteru jakih stražnjih nogu, oštrih zubi i jezika poput zmijskog. Drugi pak misle da je rijec o pernatom ili cak humanoidnom bicu.
Nakon 1995. broj slucajeva se naglo povecava. Osim iz Puerto Rica i Mexica, stizali su i iz New Yorka, New Jerseya, San Antonioa, San Franciscoa, Miamia ili cak iz Moskve.
Evo samo nekih od njih.
·  Pocetkom 70ih - Brownsville Texas. Rancer je pronašao ubijenog bika bez krvi, bez
tragova predatora.
·  1994. - Puerto Rico. Nekoliko malih sivih bica ciji opis odgovara Chupacabri istjerali
su stanari ispod kreveta u svojoj kuci.
·  11. Mart, 1995. - Orocovis. Pastir je pronašao šest ubijenih ovaca cija je krv
potpuno isisana kroz tri rupice od ugriza na vratu.
·  21. Maj, 1995. - Canavanas, Puerto Rico. Misteriozno je ubijeno 150 ovaca. Za smrt
je okrivljen Chupacabra.
·  19. Novembar, 1995. - Puerto Rico. Ovaj put Chupacabra je okrivljen da je zaklao desetine zeceva, curana, pasa, macaka pa cak i konja. Viden je u dva navrata. Jednom je odmah nestao bez traga a, drugi put je za sobom ostavio komad mesa pernate žrtve. Te je godine zabilježeno najviše slucajeva a Chupacabra je okrivljen za preko 1000 ubijenih životinja a cak su bili napadnuti i ljudi. Svaki puta su svjedoci tvrdili da je bice bilo slicno majmunu koji nije ima rep. Oci su mu bile velike i crvene.
·  Mart, 1996. – Miami. Ubijeno 40 životinja.
·  Septembar, 2000. – Brazil. Nakon što mu je pobio dio stada seljak je uspio ubiti cudnu životinju. Bila je velika poput psa a glava joj je bila slicna bikovoj.
Porijeklo bica je za sada nepoznato. Jedna od vjerojatnih mogucnosti je da se radi o neuspješnom, ili uspješnom, genetskom injženjeringu. Za to se optužuju ili NASA-in, ili vojni laboratoriji za istraživanja na životinjama koji se nalaze u luci Puerto Rico.
Neki su spremni povjerovati da se radi o "mezimcima" iz svemira koje su zaboravili ili
namjerno ostavili njihovi vanzemaljski vlasnici. To se opravdava cestim slucajevima kada se Chupacabra pojavljivao na podrucjima na kojima su prije toga videni NLO-i. Ako bi kombinirali ove dvije teorije, genetski inženjering i vanzemaljsko porijeklo dobijamo trecu, još zanimljiviju. Zbog ociju, nosnica, sive boje i još nekih karakteristika mogli bi pretpostaviti da se radi o križancu greysa i nekog ovozemaljskog predatora.
Mora se priznati da se ta teorija cini najmanje vjerojatnom, ali sigurno nije potpuno
iskljucena. No, možda je to ipak samo još jedno od prirodnih stvorenja koje je tako dugo
izbjegavalo ocima naucnika.

Čudno
http://misterijefenomeni.blogger.ba
23/03/2010 13:25